Срещата на организираните фенове на Левски с треньора Станимир Стоилов, изпълнителния директор Ивайло Ивков и председателя на Управителния съвет Даниел Боримиров започна на стадион „Георги Аспарухов“.

Дискусията между запалянковците и представители на клуба беше инициирана от Националния клуб на привържениците на Левски. Срещата трябваше да се проведе в кафето на НКХ на бул. „Тодор Александров“. След това по предложение на Станимир Стоилов събитието беше преместено на клубния стадион.

Покани имаше още към мажоритарния акционер Наско Сираков и собственика на генералния спонсор Мило Борисов. Собственикът на „сините“ обяви, че не може да присъства заради други ангажименти и не се появи на „Герена“. Бизнесменът до вчера не беше отговор и също го нямаше сред присъстващите.

На срещата присъстват част от най-известните фенове на Левски. Сред тях е председателят на сдружението „Левски на левскарите“ Димитър Костадинов и бившият председател на НКП Владимир Владимиров-Гугутката.

Беседата между феновете и ръководството на клуба е свързана с плановете за бъдещето на Левски, трансферната политика и войната в клуба на управленско ниво.

Снимки: Павел Данев, Startphoto.bg