ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Tреньорът на Левски Станимир Стоилов критикува остро част от футболистите си, въпреки спечелената контролна среща с Ботев (Враца) - 2:0. Мъри насоли здраво някои от възпитаниците си, които трябва да се борят за местата си на "Герена", като отправи закана, че с някои ще се разделя.

Стоилов говори и за предстоящата среща с привърженици на Левски, на която каза, че ще присъства, защото няма други ангажименти. Припомняме, че преди няколко дни Наско Сираков информира, че ангажиментите му, свързани с разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на клуба, възпрепятстват неговото присъствие на организираната от НКП на Левски сбирка (утре от 12:00 часа на в сектор на "А" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов").  

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

"Въобще не съм доволен от сериозността и динамиката на играта. Нямахме достатъчно организация. Явно паузата, която им дадох да почиват, се отрази на тяхното поведение на терена. Вината е в нас треньорите, така че ще имам сериозен разговор върху поведението на терена. Динамиката ни беше изключително лоша. Имаме още една седмица да намерим ритъма на игра. Другите контроли трябва да ги изиграем в значително по-добро темпо", започна Стоилов. 

"Не трябва да има такова поведение, защото това беше най-важната тренировка.  Има футболисти, които искат да играят, а сами виждате какво е тяхното поведение на терена. Ще взема мерки в това естество. Не може футболистите на Левски да играят с този ритъм и това желание. Искаме контроли, за да може всички да играят. Ако не се влагат, ще тренираме повече и ще играем повече контроли. Има футболисти, които трябва да се борят за местата си в Левски. Левски не е социален дом, да чакаш или да търсиш извинение дали играеш и дали не играеш. При всички положения всеки ще получи нужните оценки и указания. Притеснен съм за играта ни в линията на защита. Двамата централни защитници ми изглеждат в ужасно състояние, което е притеснително. И двамата имат претенции, които трябва да защитават на терена", продължи специалистът.

"Не е това позицията на Ел Джемили. Искахме да запише голям брой минути. Хора, които играят по-малко, трябва да се борят за мястото си. Следващият вариант, който ще сполети всички футболисти, които не се борят за мястото си, рано или късно напускат Левски и след това няма връщане", oбясни още Стоилов. 

"Няма нещо, което да не съм казал досега. Аз ще бъда на срещата, защото нямам други ангажименти. Аз и Ивков сме платени служители, а феновете са хората, които ни плащат част от заплатата. Ние сме задължени да имаме уважение към тях и да присъстваме. Ще отговорим честно и почтено на всички техни въпроси", каза още треньорът на Левски.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

На живо: Станимир Стоилов след контролата с "Ботев" (Враца)

На живо: Станимир Стоилов след контролата с "Ботев" (Враца) #ВсичкиЗаедно #АзСъмЛевски #ЛевскиЕВечен

Публикувахте от ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI в Петък, 31 март 2023 г.