Черно море се защити срещу обвиненията на президента на Славия Венцеслав Стефанов, който тази сутрин заяви, че футболист на „белите“ е бил ударен от човек от управата на „моряците“. Освен това според него столичният тим е бил обсаден в съблекалнята си на стадион „Тима“ в продължение на два часа след нулевото равенство между двата отбора в петък.

„Позицията, изразена от Славия, не отговаря на истината. Обръщаме се към вас, за да ви кажем какво се е случило. Отборът на Славия не е бил обсаден, а просто чакаше да си получи таблета от дежурния делегат на мача. Ние също чакахме нашия таблет до към 0:30 часа след полунощ и след това си тръгнахме. Именно поради тази причина и гостите от София чакаха на стадиона. Не е имало никакъв удар на човек от нашето ръководство към футболист на Славия. Минути след мача, когато футболистите на Славия тръгнаха да се прибират към съблекалнята, феновете започнаха да ги освиркват, като най-много се конфронтираха с Янис Карабельов. Играчите на Славия, вместо да се приберат в съблекалнята, се върнаха обратно на терена и влязоха в словесна разправа.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Администраторът на Черно море каза на футболистите да се приберат в съблекалнята, но последваха тежки обидни реплики от играчите към нашия администратор. Това е много грозно, тъй като човекът е на 73 години. Това ли заслужава един възрастен човек? Един от играчите му каза, че е на един шамар живот. Добре, че беше треньорът на вратарите на Славия Радостин Станев, който по незнайно каква причина бе на трибуните, а не пейката. Станев се намеси и успя да озапти играчите на „белите”. Това е истината за случката във Варна. Не е имало никакъв бой!”, коментираха от Черно море пред „Гонг“.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020