Оставането на Сашо Александров в Черно море е поставено под голяма въпросителна. Договорът на „Алвеша“ изтича в края на годината и е твърде възможно при така стеклите се обстоятелства той да не бъде подновен. Заради това, което направи в мача с "Левски" за купата (0:4), Александров ще бъде наказан за минимум 6-7 срещи, а съществува и вероятност да бекът да почива 1 година, пише "ВарнаУтре". Това едва ли ще се приеме добре от ръководството на "Тича". Въпреки че преди месец двете страни се разбраха за нов контракт, сега съществува вероятност той да не бъде подновен.


Всичко зависи от наказанието, което ще бъде наложено от дисциплинарната комисия към БФС. Най-малкото, с което ще бъде наказан десният краен защитник от клуба е, че ще си плати сам глобата, която се очаква да бъде доста солена. „Това е заложено във вътрешния правилник на клуба. За глупаво наказание и изпросен картон, глобата наложена от БФС се заплаща от провинилия се играч“, казаха близки до клуба.


Така в последната среща на Черно море за този полусезон срещу "Ботев" (Враца) и в реванша за купата срещу "Левски" на Тича, на десния бек ще излезе юношата на ЦСКА Мартин Дечев. Дечев, който е и един от любимците на Зафиров, по всяка вероятност ще бъде и основен футболист за Адалберт в първите мачове през пролетта.