Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира загубата с 0:1 от Етър у дома. Специалистът изрази недоволство от съдийството на Петър Костадинов, който на два пъти подмина ситуации за дузпа. 

"Първото важно нещо искахме да влизаме здраво и да стане мач, с повече битка и единоборства. Лошото е, че влязохме в техния ритъм първото полувреме и проспахме 45 минути. Второто полувреме заиграхме както можем и трябва. Не заслужавахме загубата. Искахме трета поредна домакинска победа", коментира Илиев пред Диема Спорт след срещата от 15-ия кръг на efbet Лига.

"Имахме и други добри ситуации, не можем да очакваме само от Курьор на бележи. Имаше доста спирания на играта втората част и това не беше в наша полза. Противникът имаше стратегия и я осъществи“, продължи наставникът на "моряците".

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Имахме доста флангови атаки, просто Етър започна много да се брани. Искахме остри центрирания и някои се получиха. Мачът не биваше да го губим. Във футбола обаче невинаги има справедливост", каза Илиев.

"За този съдия можем да говорим с дни. Вместо дузпа за нас, стана атака и ни поведоха. После още една ситуация отново не отсъди дузпа. Със сигурност ще пуснем жалба и ще го накажат, но те наказаха и съдията, който ни свири в мача срещу ЦСКА 1948, но точките ни ги няма. Както правим 24 точка и приближаваме първите три отбора, ни прерязват и ни казват "Живуркайте си там долу в средата и не мислете за нещо повече". Много пъти преди сме си говорили дали има смисъл от нашия футбол. Само се залъгваме тук, че играем футбол и затова сме в четвърта урна, може да отидем и по-назад“, каза още Илиан Илиев.

еfbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството