Четирима футболисти на Лудогорец гледат към изхода на стадион “Хювефарма Арена”. Това са Елвис Ману, Шоу, Дорин Ротариу и вратарят Кристиян Кахлина, пише „Тема Спорт“.

Първите трима разочароват с представянето си през есента, а стражът може да премине в Хайдук (Сплит), който бе поет от Валдас Дамбраускас. На първо време на полевите играчи ще им бъдат търсени нови отбори, а ако това не се случи, може да се стигне до прекратяване на договора.

Ротариу беше привлечен през лятото с големи надежди, но разочарова. Той започна като титуляр в едва мача в първенството, а в евротурнирите не попадна сред 11-те нито веднъж. Румънецът така и не впечатли с изявите си. Много е вероятно да се потърси отбор, на който той да бъде преотстъпен. Сред дискусионните играчи при “орлите” са още Вердон и Сантана. Засега обаче вятърът на промяната може и да ги подмине.

Зелените работят и по селекцията. Приоритет там е намирането на качествен атакуващ халф, какъвто в момента липсва на тима. В същото време стана ясно, че Лудогорец иска да привлече звездата на Миньор (Перник) Божидар Васев. Той трябва да подсили дубъла на разградчани. През есента Васев вкара 13 гола за Миньор във Втора лига.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022