ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Жалбите на членове на Изпълкома на БФС срещу опита Михаил Касабов да бъде вписан в Търговския регистър като президент на БФС се увеличиха с още една. Йордан Лечков също е завел дело в Софийски градски съд.

Преди него това сториха Румян Вълков, Димитър Георгиев и Емил Костадинов. Всички дела ще бъдат гледани от различни съдии и от техния изход зависи провеждането на насрочения за 15 март конгрес на БФС. Жалбата на Екзекутора на "петлите" за момента е оставена без движение от съдия Петя Григорова.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Разглеждането на останалите дела ще бъде направено от Весела Трайкова Живкова-Офицерска (по иска на Румян Вълков), Нели Алексиева (за Димитър Георгиев) и Никола Чомпалов (Йордан Лечков).

От футболната ни централа отдавна твърдят, че за провеждането на Общото събрание на клубовете не е нужно Касабов да бъде вписан в Търговския регистър, тъй като това е записано в Устава на БФС. Вчера БЛИЦ първи съобщи, че Борислав Михайлов е спечелил дело срещу ТР, заведено заради отказа да бъдат приети документите за свикване на конгреса.