Атаката срещу сградата на БФС от ултрасите на ЦСКА е била платена и поръчкова. Това сподели в сутрешния блок на TV7 членът на Изпълкома на родната централа Камен Костадинов.

"Няма как да е естествено, беше провокирано и поръчково. БФС няма нищо общо с неразбориите в ръководството на ЦСКА. Ако феновете имат някакви въпроси, което е съвсем нормално, трябва да бъдат отправени към президентите на клуба. Те доведоха ЦСКА до това трагично състояние", заяви Костадинов.

"Поздравявам органите на МВР, че вчера са успели да задържат извършителите. Очевидно е, че някой се опитва да предизвика нестабилност в държавата. Една група от политици, които имат медийно влияние, притежават социологически агенции и са кукловоди, се опитват да дестабилизират държавата. Това няма нищо общо със спонтанните протести на хората от първите дни", категоричен беше Костадинов.

"Органите на реда ще кажат кой стои зад тези вандалски изпълнения. Пак повтарям, че БФС няма нищо общо с тежкото положение в ЦСКА. Може би шефовете на клуба се опитват да прехвърлят топката. Ясно е те с кои политически фигури имат връзка. В момента се поражда мнението, че всеки може да си прави каквото иска. Някои oт фондациите, които се финансират от "Отворено общество" стоят зад погрома над сградата на БФС", разкри още Камен Костадинов.