ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Членът на Управителния съвет на Нефтохимик Николай Тодоров направи кратко изявление пред официалния сайт на клуба. Повод за това е развитието около ЦСКА и очакваната сделка за придобиване на лиценза на Нефтохимик. По-рано през деня беше учредено ново дружество ЦСКА 1923 АД, което “има за цел да изкупи акциите на Нефтохимик 1962 Бургас”.

“За пореден път се налага от името на УС и собственика на клуба г-н Николай Филипов да отрека появила се информация, относно преотстъпването на акциите на клуба на друг български клуб. Това няма как да се случи. Нефтохимик се готви за старта на сезона в А група, останалото са спекулации”, заяви Тодоров.

„Смятам, че е най-меко казано некоректно да се заявява в прав текст – цитирам: „новосформираното дружество “ЦСКА 1923″ АД има за цел да изкупи акциите на Нефтохимик 1962 Бургас” – както се твърди в отворено писмо до БТА, поместено днес в много информационни медии.

Уважаваме всички български клубове, но нека преди всичко те се занимават с решаването на собствените си проблеми, без да намесват други в това. Така правим ние в Нефтохимик. Работим по селекцията, решаваме въпроси с договорите на футболистите, с намирането на спонсори и рекламодатели на отбора – добави шефът на Нефтохимик.

„Искам специално да успокоя и феновете на отбора, които изстрадаха толкова много по пътя към връщането в елитната група. Нефтохимик ще играе през новия сезон в А група и отново ще радва многобройните си привърженици” завърши Николай Тодоров.