ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Феновете на ЦСКА започнаха страшна война срещу БФС. Малко след 12 часа пред футболната ни централа приличаше като на бойно поле. "Армейците" се развилняха и атакуваха сградата, предаде репортер на БЛИЦ!

Над 1000 ултраси се явиха пред футболната централа на улица "Иван Асен II", изпотрошиха стъклата и се разбягаха в различни посоки.

По-рано БЛИЦ ви съобщи, че тълпата запалянковци на "червените" се събра в Борисовата градина на протест срещу хаоса и неяснотата с любимия им клуб. Първоначалните очаквания бяха той да е мирен и не се предполагаше, че ще се стигне до такъв екшън.

Агитката на ЦСКА се отправи към БФС и щом стигна сградата на централата, стана досущ като на бойно поле. Вандалите започнаха да мятат павета, камъни и каквото им падне, изпотрошиха прозорците не само на първия етаж, а и на по-горните.

Откъртени бяха почти всички от буквите над централния вход oт надписа "Български футболен съюз".

bfs_atakata.jpg

Мятаха се не само павета и камъни, а и бомбички и димки, като някои от тях попаднаха вътре в самата сграда. Нахлулите на първия етаж ултраси обърнаха всичко наопаки, след което се изнизаха.

По-голямата част от запалянковците тръгнаха обратно към "Армията", като блокираха движението на "Орлов мост".

В началото на атаката около БФС сградата на БФС имаше едва десетина полицаи, но за кратко време на мястото пристигна жандермерия и районът моментално беше отцепен.

Феновете на ЦСКА са изключително недоволни от ситуацията в любимия им клуб. Както е известно, "Титаните" все още не се махат, а почти всички основни футболисти разтрогнаха договорите си и се разбягаха в други отбори. Бъдещето на "армейците" е неясно, като дори е под въпрос и участието на тима в "А" група, което вбесява ултрасите.

БЛИЦ TV: Вижте какво остана от БФС след вандалската атака

БЛИЦ ТV: Идваме за Боби!