ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Футболистът на ЦСКА 1948 и националния ни отбор Ивайло Чочев подкрепи селекционера Младен Кръстаич по време на пресконференцията в Тирана. Утре от 19:00 часа наше време "трикольорите" се изправят срещу Албания в контролна среща. 

"Не мисля, че цялата вина трябва да пада върху треньора и щаба, те си вършат работата перфектно. Всичко е супер. Вината е във футболистите. Това, което се иска от треньорите, те го вършат", коментира Чочев, който говори на пресконференцията заедно с Кръстаич.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

"Не можахме да спечелим някои мачове, в които играхме добре. В днешно време червеният картон преобръща тотално срещата", каза халфът относно изгонването на Андриан Краев в евроквалификацията с Литва в събота, загубена с 0:2. 

"Нормално е да има критики, когато сме паднали. Това е навсякъде по света. Не трябва критиките да са само върху треньорите, футболистите сме виновни. Лошото е, че има млади момчета, на които вероятно им тежи. С една добра игра и победа могат да си върнат увереността", допълни Ивайло Чочев.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Снимка: Антон Узунов/Startphoto.bg