Героят на ЦСКА 1948 за победата с 3:1 като гост на Локомотив (Пловдив) Ивайло Чочев посвети двата си гола на новородената си дъщеря. Полузащитникът призна, че се намира в добра форма, но подчерта, че целият отбор е бил на висота.

„За мен тези голове и тази асистенция идва в специален период. Тези два гола са за дъщеричката ми. Надявам се да продължа така и занапред“, заяви Чочев и продължи към случилото се на терена.

„Поздравявам момчетата за себераздаването и характера на този труден терен. През седмицата тренирахме целенасочено за тяхната игра, следвахме указанията на треньорите и успяхме да се справим“.

„Първото полувреме имахме 2-3 ситуации, в които не успяхме да отбележим. Второто полувреме започнахме добре, радвам се, че успяхме да вкараме рано, след това отново да вкараме. Моята Цел не е да вкарваме голове, а искаме да трупаме точки“, каза той относно развитието на мача.

Той коментира и факта, че не бе повикан от националния треньор Младен Кръстаич за мачовете с Гибралтар и Северна Македония.
 
„Така прецени треньорският щаб. Поздравявам момчетата за двете победи, за доброто представяне. Моята цел е да играем добре и да трупаме точки, а когато селекционерът прецени, аз съм насреща“.

„Не мисля, че ще ни улесни. Това, че играем вкъщи и в София, не е фактор. Имаме тежки мачове, но се надявам да вземаме точки“, каза той за програмата на ЦСКА 1948 до Световното в Катар.

„Ние излизаме за трите точки. Ние гледаме всеки мач да се представяме добре, да играем добре и накрая ще видим къде ще сме в класирането“, завърши голмайсторът на първенството.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига