Новакът в "А" група Хасково вече има ново ръководство. Част от него е и кореспондентът на БЛИЦ в града Тихомир Петков. Пресаташето на "червено-белите" от днес е и изпълнителен директор на клуба. Един от най-добрите фоторепортери на Югоизточна България преди време беше пресаташе на Берое, след което изпълняваше длъжността и в Хасково.

"Досега Хасково нямаше изпълнителен директор. Осъзнавам с каква отговорност се нагърбвам. Ще продължа да давам всичко от себе си за доброто на клуба. Избрахме и нов президент - секретарят на общината Атанас Димитров, който заема мястото на оттеглилия се Минко Ангелов", съобщи Тихомир Петков.

Димитров е бивш футболист, макар и само при аматьорите. Като кмет на Маджарово риташе за местния отбор, който се подвизаваше в областната футболната група. Атанас Димитров редовно ходеше на мачовете на Хасково през изминалия сезон, а сега вече ще дърпа конците, подпомаган от Тихомир Петков.

Николай Топузаков ще бъде технически директор. Бившият футболист бе на тази длъжност и през миналия сезон. Очаква се през следващите дни да има промени и в Управителния съвет на Хасково, който стартира в "А" група с домакинство на шампиона Лудогорец.

Следете с БЛИЦ: Лятна подготовка 2014