Помощник-треньорът Петър Колев започва работа в “Левски” от утре. Той се е срещнал и разбрал на 100 процента с Георги Иванов. Колев е дясната ръка на Димитър Димитров-Херо от няколко години. Специалистът следва популярния бургазлия почти навсякъде, а за последно му беше асистент в Черноморец. 
 
”Петър Колев от утре ще бъде на “Герена”, съобщи Херо в интервю пред Томислав Русев пред “Гонг”.
 
Както вече се писа, Димитър Димитров ще бъде назначен за старши треньор на “Левски” от 1 януари. Херо обаче ще следи под лупа случващото се на “Герена” през есента и поради тази причина най-верният му човек вече е част от треньорския щаб на отбора.

„Защо ще поема “Левски” чак от януари? Така сметнахме. Гонзо участва в селекцията, в подготовката. През есента аз ще се огледам за варианти, които да подсилят отбора. В момента много трудно външен човек може да направи нещо.

Аз няма да се меся на Гонзо, ако исках щях да стана веднага треньор. Ако той се допита до мен, ще му дам моето мнение. Когато застана на мостика, аз ще взимам всички решения. Левски има нужда от доста промени. Има абсолютен дисбаланс в някои постове, не искам да влизам в детайли, но Левски има сериозен проблем в селекцията“, каза още Херо.