"Левски" официално обяви раздялата със Стефано Кунчев, който го отнесе след безумните си грешки в неделя в Стара Загора, довели до загубата на "сините" с 1:2.

"Днес по взаимно съгласие бяха прекратени трудово-правните взаимоотношения между ПФК "Левски" и вратарят от представителния отбор на клуба Стефано Кунчев", обявиха от "Герена".

Припомняме, че в неделя Кунчев закопа "сините" под Аязмото, когато направи два подаръка на Жуниор Мапуку още в началото и Берое поведе с 2:0. Бившият страж на Славия, Локомотив (Пловдив) и Черноморец носи вина и за гола на Антон Карачанаков при поражението с 0:2 от ЦСКА, представи се неубедително и с Локомотив (София), но тогава като по чудо не се стигна до попадение за "железничарите" и "сините" победиха с минималното 1:0.

Сезонът като титуляр на вратата на "Левски" започна Кристиян Наумовски. Македонецът пази при равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив) на "Герена", след което обаче беше забит на резервната скамейка за сметка на Кунчев. След изгонването на бившия младежки национал се очаква отново Наумовски да застане под рамката. Това ще се случи още тази неделя, когато е домакинството на "Ботев" (Пловдив). Другият вариант пред Георги Иванов-Гонзо е юношеският национал Александър Любенов, тъй като Пламен Илиев още е контузен.