Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков нападна един от основателите на сдружението „ЦСКА-Възраждане“ Лъчезар Николов – Чезари.

„Вчера гледах един от Инициативния комитет да говори за някакви милиони 60-80. Ще помоля хора, които не са грамотни, да не внасят смут. Ние сме един от най-прозрачните клубове. Всичко, което имаме, сме го показали”, коментира разпалено Живков. Той визираше именно изказването на Лъчезар Николов, който обяви, че “Титан” умишлено води клуба към фалит.

“Не се притесняваме да изляза пред вас. Тези неща, които се казват, са смехотворни. Няма да кажа сума, но задълженията са в пъти по-малко от обявените 60 млн. лева. Знаете в какво състояние взехме ЦСКА и колко дългове изплатихме. Досега сме се справили, от тук нататък да се справя друг. Предложението е сериозно и обосновано. Предстоят ни още една или две срещи и ще уточним всичко относно собствеността“, допълни още Венци Живков.

„Нашият отговор на предложението ще го дадем тази вечер, а кога те ще влязат в управление - трябва да питате Красимир Георгиев. Предполагам, че от другата седмица ще се случват нещата. Нормално е никой от сегашното ръководство да не остане в клуба. Щом ще поемат издръжката, те могат да си назначават кадри“, завърши Живков.