ЦСКА ще има нов треньор, който ще бъде обявен съвсем скоро. Това е сърбинът Саша Илич. За интереса на „червените“ към легендата на Партизан БЛИЦ писа първи още на 12 април. На 17 май пък нашата медия разкри даже и заплатата, която ще получава спецът в Борисовата градина.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Сега новината бе потвърдена за пореден път. Вече и от сръбското издание Nogomania.rs.

„Младият специалист е постигнал пълно споразумение с ръководството на ЦСКА и ще поеме 31-кратните шампиони на България. Той е в Белград, където ще подпише своя договор с червените“, обявиха от медията.

За последно 44-годишният сърбин води местния Чукарички, който завърши сезона на трета позиция и си осигури участие в Лигата на конференциите. Илич бе уволнен със скандал, след като заяви, че негов играч е трябвало да получи червен картон, а тимът му е заслужавал да загуби при равенството 1:1 с Партизан на 10 април.

От „Българска армия“ са поддържали контакт със Саша Илич през последните близо два месеца и в крайна сметка разговорите вече са във финалния си етап и остава само парафирането на договора. Легендата на Партизан стартира треньорската си кариера през 2019-а като селекционер на юношите на Сърбия, а Чукарички бе първият му клубен отбор.

Според информация на БЛИЦ, договорът на Илич ще е за една плюс една година.