Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

ЦСКА получава неочаквана сериозна подкрепа от страна на феновете на шведския АИК в опита си да привлекат нападателя на тима Йоанис Питас. Привържениците на скандинавския тим освиркаха кипърския голаджия при домакинската загуба с 1:2 от Калмар, въпреки че той се разписа в мача.

Самият 27-годишният Питас още повече нажежи настроенията на запалянковците срещу себе си. Той заяви, че може да не остане в АИК през това лято. Вече стана ясно, че ЦСКА е започнал преговори за привличането му, а самият той е съгласен да заиграе при „армейците“. По информация на БЛИЦ връзката на „червените“ с кипъреца е направена от новия скаут на клуба Иван Славов.

“Не знам дали ще остана в отбора до края на този трансферен прозорец. Всичко е възможно“, коментира Йоанис Питас преди дни, намеквайки за вероятен трансфер.

Счита се, че има разминаване между ЦСКА и АИК относно цената на кипъреца. Скандинавците искат двойно на предложената от „армейците“ сума. Сега обаче негативните настроения на феновете към голаджията може да форсират трансфера на Питас в България.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2023

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025