Вратарят на Локомотив (Пловдив) Йордан Господинов призна, че му е абсолютно забранено да коментира темата със скандала с Мартин Камбуров. Това обяви стражът непосредствено преди градското дерби с "Ботев".

След победата над ЦСКА с 2:0 голмайсторът на "смърфовете" индиректно потвърди за скандал между него и стража, който тогава бе оставен резерва, а Кирил Акалски стартира под рамката. "Данчо Господинов не го познавам, Киро Акалски е нашият вратар", каза Камбуров.

Самият Господинов заяви след победата с 2:0 над ЦСКА, че вече е приключил със "смърфовете" и не иска да пази. Два дни по-късно обаче досегашният титулярен вратар промени мнението си и написа следното съобщение във "Фейсбук": "Писна ми да чета глупости. Днес имах разговор с треньора Сашо Станков и го уверих, че когато реши да ми гласува доверие, отново съм готов да застана на врата на Локомотив."

Днес Господинов все пак каза едно изречение по въпроса. "Единствено мога да кажа, че има много болка и горчивина от всичко, което се случва в последните 10 дена. Пожелавам успех на Мартин в днешния мач и на целия отбор на Локомотив.”
Вратарят ще бъде на пейката днес на "Лаута", докато Камбуров е титуляр.


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ