Лечението на юношата на Левски Дарин Тодоров трябва да продължи в Германия, но за целта семейството му се нуждае от още 4300 лева. Това съобщи майката на футболиста Даниела, която е притеснена, че времето ги притиска, тъй като след по-малко от 20 дни е планирано заминаването за специализираната клиника в Магдебург.

"Приятели, поздрави от Дарко! След по-малко от 20 дни трябва да заминем отново за Германия, за да изкараме доста продължителен курс (най-дългият до този момент) от лечението на Локомата. Предстоят поне два месеца процедури в клиниката в Магдебург. Сблъскваме се обаче с поредна трудност. За да се случат нещата, както са планирани, са необходими още 4300 лева! Нека всеки, който може, да помогне! Сърдечни благодарности, мили хора! Вярваме, че не сме сами!", съобщи майката на Дарин Тодоров.

Дарко вече беше в Магдебург и се подложи на процедури, които траяха три седмици. Сега обаче той трябва да остане поне два месеца в Германия.

Най-лесният начин за желаещите да помогнат на Дарин Тодоров става чрез DMS кампанията (DMS DARKO на кратък номер 17 777).

Дарителската сметка на Дарин Тодоров:
Титуляр: Дарин Валериев Тодоров
УниКредит Булбанк
IBAN в лева - BG31UNCR70001519456109 - BIC: UNCRBGSF
IBAN в евро - BG74UNCR70001519456111 - BIC: UNCRBGS