Членът на Управителния съвет на "ЦСКА Завинаги" архитект Ивайло Мишев разкри подробности около това как ще процедира сдружението с възстановяването на Сектор "Г" на стадион "Българска армия".

"Нещата стоят по следния начин - чакаме да видим какъв ще бъде случаят с есемес кампанията. Сдружението ще направим дарение на феновете, като купим 750 седалки с наши средства. Оттам насетне Сектор "Г" е изцяло в ръцете на клуба и на феновете. Както знаете, до този момент нямаме подписан меморандум с футболния клуб. Докато не си изчистим нещата с тях, няма да предприемаме нищо ново. През тази седмица трябва да получим писмен отговор за меморандума", заяви Мишев.

"В Сектор "Г" по последни данни трябва да бъдат поставени около 5000 седалки. Ние поемаме 750 от тях. Преди май месец ще довършим последния клин от Сектор "А", който е от 750 седалки. Ще се направи и разделителна стена между "А" и "Г". Трябва да се изгради още един вход при Сектор "Г". Това вече трябва да стане със съдействието на футболния клуб. Обещали сме на обществеността, че ще довършим игрищата за ДЮШ, и ще го направим. Ще направим и двете съблекални за школата", каза още архитектът.