Само ден след анонсирания трансфер на Хосе Кордоба в Норич, Левски се похвали с нови рекордни приходи. Те не са свързани с продажбата на футболисти, а с активността на феновете в клубния магазин.

Чрез публикация на профила си във „Фейсбук“ „сините“ информираха, че от началото на годината заради физическа и онлайн продажбата на артикули в клуба са постъпили 2,4 милиона лева. Това е почти двойно увеличение, ако се сравнява със същия период от 2023 г.

От „Герена“ анонсираха, че до края на календарната година ще има още нови ексклузивни продукти, които ще може да бъдат закупени от феновете.

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЛЕВСКИ
Отдавна знаем, че левскарите нямат аналог в любовта към клуба си.

Затова в навечерието на подготовката и новия сезон сме длъжни още веднъж да свалим шапка за всичко, което правите за „Левски“.

Благодарение на вашата активност ПФК Левски е генерирал рекордните приходи от 2 400 000 лева във физическия и онлайн магазин от началото на календарната 2024 година до края на сезона през месец май!

За сравнение миналата година за същия период приходите са били 1 300 000 лева! Това е почти двойно увеличение, което не само показва любовта и помощта ви към Левски, а и мотивира всички в клуба да работим още по-усилено.

Тепърва до края на годината Ви очакват много ексклузивни продукти и изненади, които сме сигурни, че ще предизвикат фурор в „синята“ общност.