Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира, че един от конкурентите за шампионската титла „Левски” е направил добра селекция тази зима. Наставникът на тима от Разград остана задоволен от показаното от футболистите в контролата със Стяуа (3:0).

"Знаете името на Стяуа, имат доста нови футболисти, търсят подновяване. Много добър мач във всякакъв аспект, имаше борба, комбинативност, взимахме добри решения в нашия отбор. Имаше добро отношение до 60-65 минута от нашия отбор, после като че ли започнаха да се поуморяват. Има време, ще изчистим тези неща," сподели Дерменджиев, цитиран от „Гонг”.

"Задоволен съм, но не съм спокоен все още, това са едни контроли, а в реалните мачове е по-различно. Това са футболисти от висока класа, и контролите са важни, за да набираме самочувствие. Мисля, че ще влезем добре в първенството," каза още треньорът.

"В „Левски” направиха една добра селекция, може би правят селекция за лятото за Лига Европа и Шампионска лига. Ние също правим подготовка, за да сме готови лятото да атакуваме групите на Шампионската лига," завърши наставникът на шампионите.

    Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg