Лудогорец спечели Суперкупата на България. На финала шампионите биха “Ботев” (Пд) с 3:1. Старши треньорът на разградчани Георги Дерменджиев беше доволен от победата. “Мислех, че ще стане един празник за хората, но не знам дали се е получило.  Допуснахме нелеп гол от наша грешка. За щастие после бързо успяхме да се върнем в мача, лаконичен беше Дерменджиев. – Разбира се, вниманието ни беше насочено най-вече към предстоящите мачове със Стяуа в Шампионската лига. Радвам се, че спечелих първата си купа начело на Лудогорец. Надявам се, че ще има още трофеи, които ще празнуваме.”

"Имаше слизания към вратата, добре се представихме. Исках да стане добър мач, но като цяло ме интересува как играе Лудогорец. 70 % от това, което можем го видях. Мачът беше добър. Готвиме се за другите два мача, за ЦСКА и Стяуа. Разпределяме силите и футболистите за мачовете, за да може всички да са в добра форма, допълни Дерменджиев.

- Ако има картон, той трябва да се покаже. Нека не отклоняваме нещата в друга посока. Нека да играем футбол. Поздравямам ги "Ботев", отговори специалистът на въпрос относно претенциите на Вили Вуцов за червения картон на Александър Колев. Нека в моя роден град Пловдив има едно бижу. Дано да го построят стадиона."



Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите