Лудогорец спечели Суперкупата на България. На финала шампионите биха “Ботев” (Пд) с 3:1. Старши треньорът на пловдивчани Велислав Вуцов беше бесен от съдийството на Николай Йорданов. Реферът изгони пресилено в добавеното време на първото полувреме Александър Колев с втори жълт картон. Йорданов се забави няколко секунди, след което санкционира играча, но така и не стана ясно за какво. Вероятно е за симулация за падане в наказателното поле, но имаше лек контакт между футболиста и играч на Лудогорец.

“Беше направено престъпление спрямо клуба. Това е срамна работа! Първото полувреме имаше удар срещу нашия вратар, но даже картон не последва. Отбелязахме прекрасен гол, но за жалост получихме червен картон. Първият картон на Алекс Колев бе измислен, а вторият – нямам думи.”

В този момент Вуцов извика стоящия наблизо Алекс Колев, който показа дупка от бутон на крака си.

После Вуцов продължи коментара си на мача: “Лудогорец е много добър отбор, но главният съдия е обида. Мога да ви покажа още 10 ситуации, но с червения картон мачът се развали. Този човек ограби футбола, не искам да му казвам името, защото ще му направя реклама. Веднъж след един мач между “Левски” и ЦСКА аз го защитих, но не е трябвало. Този човек трябва да бъде изтрит от човечеството”, заяви ядосаният Вуцов.

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите