ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Tреньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев похвали футболистите си след победата с 1:0 над ЦСКА. Мачът беше последен за "червените" на стадион "Българска армия" преди предстоящата реконструкция на съоръжението в Борисовата градина.

Трите точки за шампионите дойдоха след гол на Спас Делев в 18-ата минута на добавеното време.

"За всички футболисти е много важно да има фенове, стадионът беше пълен. Лудогорец изигра много силен тактически мач, поздравявам момчетата. Много добре знаехме как ще играе ЦСКА, такива мачове се печелят. Този един гол ни носи три точки", коментира Дерменджиев.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Играчите бяха готови за атмосферата, бяха готови за прекъсвания по време на мача, поздравявам ги, че показаха интелект. Имаме момчета, които си свършиха перфектно работата, когато влязоха", продължи той.

"Натежава проблемът с крайните защитници, но мислим, че след паузата всички ще бъдат възстановени и ще разполагаме с тях. Вървим мач за мач, спечелихме този двубой, сега се насочваме за четвъртък (б.р. - домакинството на Нордселанд). Чака ни много важен мач с противник, който е много по-висока класа от това, което играхме днес. Трябва да подходим сериозно. Ще се постараем да направим така, че да се класираме за елиминациите в Лигата на конференциите", добави Дерменджиев.

"Здравко Здравков? Не бива да остава това на заден план. Стадионът беше пълен, но много фенове не би трябвало да си подкрепят отбора по този начин. Не бива да има такива ексцесии. Здравко е добре", каза бившият национален селекционер.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!