Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев поздрави футболистите си за класирането в групите на Шампионска лига, като след сладкия триумф над Стяуа отчете, че разградчани са успели да обединят България.

"Много драматичен момент, видяхте как се разви мачът. Беше едно тотално надиграване, но в крайна сметка зарадвахме истинските фенове - тези, които дойдоха да ни подкрепят истински, а не да викат за съперника. Ще го отпразнуваме подобаващо, обединихме България. Ще има отбори, които да дойдат тук и този стадион ще е пълен", коментира Дерменджиев.

"Доволен съм много, че се получиха нещата, макар и много трудно. Доволен съм и заради момчетата, защото се раздадоха, поздравявам ги. Те бяха готови за това и го заслужиха. В течение на мача взех решението да пусна Вандерсон, а не Анисе и реших, че той ще помогне. При един свършен факт може много да се говори, но аз ви казвам чистосърдечно, че на база противника предпочетох него. Имахме много сериозни ситуации за гол, но така се стече развоят, но и точно това е сладко. Те имаха само епизодични атаки, докато ние не само 60 минути, а повече ги превъзхождахме", продължи наставникът на "орлите".

"Ние никога няма да се предадем и срещу който и да се паднем, ще играем докрай. Който и да ни се падне, ще напълни стадиона и ще ни подкрепят всички българи, както беше днес. Мотивацията тази вечер беше на предела, както и силите. Разчитах на професионализма на футболистите и аз съм сигурен, че те отново ще са шампиони на България, защото са най-добрите в страната", кааз още доволният Дерменджиев.

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите