Съботното дерби между Лудогорец и ЦСКА ще е по-специално за звездата на "орлите" Кирил Десподов. Нападателят, който е във форма и показва силни игри от началото на сезона, даде интервю за NOVA. Десподов обясни с какви чувства ще се изправи срещу бившия си тим ЦСКА.

"Излизам и си играя моята игра. Аз съм професионалист и в момента защитавам цветовете на Лудогорец, защото съм футболист на този клуб“, каза Десподов.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Това, което аз съм видял и преди Бруно Акрапович, е, че отборът беше много добър. Лично мое мнение е, че те ще са ни основен конкурент за титлата и за Купата на България. Дори да не бях в Лудогорец, а в друг отбор, аз трябва да изляза да играя срещу тях. Ние сме професионалисти. Ние сме си създали цел и я гоним. Както всичко знаете, целта е Лудогорец да стане шампион на България за десети път. Ние до последно ще гоним това нещо и няма да се откажем", добави Десподов.

Очакваният с голям интерес мач е в събота от 15:00 часа на стадион "Хювефарма Арена" в Разград. Срещата е поверена на съдията Драгомир Драганов.  

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството