Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че Иван Иванов и Иван Караджов са футболисти на клуба и няма причина да бъдат гонени. Босът не пропусна да отбележи, че се надява "червените" да успеят да направят добра зимна подготовка и да спечелят шампионската титла.

"Не виждам защо Иван Иванов и Иван Караджов да не останат в ЦСКА. Това последното с охранителя може да се случи на всеки. За интервюто, което дадоха пред Крум Савов, какво да кажа. Всичко са си взели като пари, няма какво да коментират. Трябва да се видим и да погоровим с тях и едва тогава ще решим какво да правим. За момента те са футболисти на ЦСКА и продължават да бъдат част от отбора", заяви пред novsport босът на "армейците" Димитър Борисов.

Той остана много учуден от изказването на Иван Иванов, който заяви, че по принцип има желание да играе в ЦСКА, но при тези обстоятелства няма как да стане.

"Учуден съм, че Иван е казал така. Не знам, пак казвам, последното за охранителя е нещо нормално. Трябва да се видим и да обсъдим ситуацията", каза Борисов.

"Колкото до селекцията, още нищо не можем да кажем. Даниел Панку още няма договор с нас, ще видим какво ще стане. Честно да ви кажа, за такива въпроси трябва да питате повече спортно-техническото ръководство на клуба. Същото се отнася и за Янис Зику, обърнете се към спортно-техничеството ръководство. Аз не знам нищо за негов трансфер", отбеляза Борисов.

"Иначе очаквам да направим една добра подготовка, да се подготвим добре за пролетния полусезон. Целта ни ще бъде да спечелим титлата и дай боже следващата година да успеем да влезем в групите на Шампионската лига", завърши президентът на "армейците". /БЛИЦ