Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов коментира победата на тима си с 1:0 над румънския Ботошани в Австрия. Това беше първата контрола на „армейците“ през това лято.

"Получи се доста добър мач срещу труден опонент. Излязохме с доста млади момчета, даде им се шанс и те го оправдаха напълно. И двата отбора имаха положения, но като цяло се получи ползотворна контрола", започна вратарят.

"Мисля, че всички се представихме на добро ниво. Нашият състав в момента е ограничен. Ние ще трябва да разчитаме на младите, те показаха и днес, че могат да играят за ЦСКА. Ако се трудят, както го правят, имат шанс в клуба", призна Димитър Евтимов.

"Аз имам само една цел и тя е ЦСКА да стане шампион. Няма да спра, докато това не се случи. През миналия сезон малко ни остана, за съжаление не успяхме. Надявам се този сезон да надградим и това да бъде нашата година", допълни 29-годишният страж.

"Няма значение срещу кой съперник играем, всеки европейски мач е труден. Мисля, че ние сме фаворити в мача със Сепси, ние сме един евробец. Няма да е лесно", завърши Евтимов.