Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев говори след равенството 1:1 с ЦСКА на „Българска армия“ в срещата от 22-ия кръг. "По традиция се получи много оспорван мач с ЦСКА. През последните години не губим тук и традицията продължава. Доволен съм от отборното представяме, защото започнахме доста зле двубоя и допуснахме ранен гол. След това успяхме да си върнем контрола и да стигнем до изравнително попадение", каза Илиев. 

"Късметът ни се усмихна, а може би има и Господ, след това, което направи Матай в предишния кръг (б.р. - победното попадение за 1:0 над Септември). Има карма, и когато спечелиш по такъв начин, Господ ти го връща“, продължи Митко Илиев.

"ЦСКА имаше една ситуация през второто полувреме. Нелепа ситуация и можехме да загубим мача. С оглед на играта точката е заслужена. Мисля, че представянето ни беше добро и мога да похваля всеки един от момчетата, защото заслужават“, каза още капитанът на Локомотив (Пловдив).

"Със сигурност залогът е голям, защото ЦСКА иска да спечели титлата, а ние се борим за евротурнирите. Имаме млади момчета, които трупат увереност и самочувствие и ще изглеждаме все по-добре. Много добре тактически изигран двубой и неутрализирахме силните страни на ЦСКА. Имаше 100-процентова дузпа срещу мен. Много се учудих, че ВАР съдия не даде да гледа ситуацията“, завърши Димитър Илиев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023