Еквадорският нападател Джорди Кайседо е все по-близо до преминаване в ЦСКА, пише "Тема спорт". “Червените” са в напреднали преговори с 23-годишния таран, а един от потенциалните конкуренти за подписа му - местният Емелек, официално потвърди, че не смята да привлича футболиста.

Кайседо влезе в конфликт с ръководството на настоящия си клуб Витория Баия и поиска прекратяване на контракта му с бразилския клуб, който се бори за оцеляване във втора дивизия. Играчът дори заплаши, че ще съди Витория за забавени заплати и се прибра в най-големия град в родината си Гуаякил.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Местните медии бързо разкриха за интереса на ЦСКА към нападателя, но същевременно информираха, че фаворит за подписа му е 14-кратният шампион на страната Емелек. Пред вестник "Експресо" обаче президентът на клуба от Гуаякил - Насиб Неме, отхвърли възможността да привлече Кайседо.

"Този играч е в конфликт със своя клуб Витория. Освен това той не може да се мери с нивото на Факундо Барсело и Алехандро Кабеса", обяви Неме.

Така единствената пречка пред ЦСКА и Кайседо са неуредените му документални отношения с Витория, но те би следвало да да бъдат формалност. Агентът на нападателя Ернан Банато е потвърдил пред журналиста Алваро Карбо за интерес към неговия клиент от Европа и Азия.

В същото време от ЦСКА са отхвърлили възможността да вземат нападателя Ричмънд Боакие. Вчера стана ясно, че бившият футболист на Цървена звезда е бил предложен на “червените”.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021