Рано или късно силата се завръща там, където и е мястото. Където е творила, раждала победи и триумфи в България и в Европа. ЦСКА се завърна в своя свят – в света на успехите.

Хилядите снощи на стадиона и безкрайните пред телевизионните екрани жадуваха, чакаха, надяваха се цели пет години. И дочакаха - Купата отново е на „Армията“.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Разбира се, тя е малко камъче в сравнение с историята и традицията на най-титулувания български футболен отбор. То обаче може да е дребно, но безценно, защото ЦСКА се нуждаеше от него като всяко живо същество, жадуващо за светлина и въздух.

Прекрасна публика, прекрасен гол, прекрасна „армейска“ вечер. Всичко останало са незначими подробности, когато еуфорията е обзела разума.

Разумът обаче още от днес трябва да се завърне в Борисовата градина, защото снощи бе дадено само началото. За да има продължение, са нужни още много крачки. Големи и внимателно премерени по пътя към по-значимите успехи – шампионската титла и утвърждаване в Европа.

ЦСКА вчера открехна вратата и стъпи на прага на своя свят. Но цялостно завръщане тепърва предстои. Всичко е в ръцете на шефове, ръководители, на Любо Пенев и футболистите.

Отборът е добър, а като стана дума за безценни камъчета, ЦСКА разполага с такова, което трябва да бъде доразвито и превърнато в голова машина – героят от снощи Бисмарк Чарлс, донесъл след приказно овладяване и брилятно изпълнение ценната победа.

„Армейците“  имат нужда от още добри попълнения, за да станат още-по-солиден и стряскащ съперника състав. Имат нужда от още класа, за да може рано или късно силата да се завърне там, където й е мястото. Но вече с пълния си блясък…
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ
Купа на България - сезон 2020/2021

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството