Благодетелят на Лудогорец (Разград) Кирил Домусчиев беше бесен след равенството 2:2 с ЦСКА на стадион “Българска армия”. Босът нападна съдии и бившите си колеги от ръководството на ЦСКА.

“Стана един мач, който българската публика не заслужаваше. Ние трябваше да играем футбол, но съдията опорочи тотално мача. През второто полувреме имаше само един отбор на терена. Ако това е ЦСКА, и ЦСКА стане шампион, жална му майка. Докато във футбола има Перовци, Каубоевци и такива съдии... Ще се откажа, на път съм да се откажа и да не инвестирам повече. Гледайте по телевизията, чист гол за Лудогорец, после не ни дават дузпа. Е, какво съдийство е това. О`кей, допускаме два гола, но имаме потенциал да ги върнем. От тук нататък ще мисля дали въобще да се занимавам с футбол. Същата история с Литекс, Ивайло Стоянов тотално поръчков съдия. Гледайте, има записи, телевизията го дава мача. Не мога да повярвам, че такива престъпници свирят среща, която се предава по телевизията”, крещеше Домусчиев пред камерите.

“Как очаквате ЦСКА да играе в Шампионска лига и да представя България достойно. Ние също не искаме да играем в Шампионска лига, там няма Перо, няма Каубои, там никой не ги знае тия герои. Въобще не ме интересуват останалите кандидати за титлата. Ако останалите са след нас, жална му майка на българския футбол. Всеки мач слаби съдии, това да не им е поле за учебна дейност. Вече ми писна, само им гледам сеира, но започва да ми омръзва. Момчетата и ръководството заслужават, че са на първо място. Такава титла не ни трябва, в такава помия”, завърши благодетелят на Лудогорец./БЛИЦ