Лудогорец спечели трета поредна шампионска титла на България, но бъдещето на треньора Стойчо Стоев все още не е окончателно ясно. Има вариант наставникът да напусне Разград въпреки многократното отричане от страна на ръководството. До момента обаче е факт, че няма проведени разговори за удължаване на договора. Кирил Домусчиев заяви, че иска да задържи Стойчо Стоев, но допълни, че трябва да бъдат намерени допирните точки. Босът на Лудогорец не заяви категорично, че Стоев остава, което още веднъж потвърждава факта, че нищо не е сигурно.

"Нашето желание е да задържим Стойчо Стоев. В крайна сметка за една година се доказа като треньор, не случайно заложихме на него миналото лято. Давайки му възможност да работи в клуб с повече амбиции и възможност, с повече класа на играчите, защото все пак той наследи селекцията, която беше направена по времето на предишния треньор с помощта на спортния ни директор Методи Томанов. Стойчо Стоев показа качества. От тук нататък въпросът пред нас и пред него е да намерим допирните точки за следващата година, защото предстои да разпишем нов договор. Естествено, ще се проведат разговор с него и щаба му", заяви Домусчиев пред ТВ7.

"Има ги и финансовите неща, в смисъл, трябва да видим при какви условия ще е новият договор. Това, което най-много касае клубът, е визията на треньора за следващата година. Имаме амбицията да направим поредното израстване. Целите, както знаете, са едни и същи - шампионска титла, влизане в групите на Шампионска лига, борба за купата. Общо взето, борба на всички фронтове. Много е важно как ги вижда нещата Стойчо Стоев. В момента не сме водили толкова задълбочени разговори, въпреки че вчера уточнихме лагерите, на които ще се проведе подготовката. Вече влизаме в детайли, които касаят нещо, което ще се случи и е част от програмата ни за следващата година. По селекцията работим със спортния директор и Стойчо Стоев от няколко месеца", допълни бизнесменът.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА