Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев присъства на днешната среща, на която отново беше обсъждана темата с телевизионните права за “А” група. Бизнесменът първо коментира войната между Лудогорец и “Левски” и декларацията на клуба от Разград, в която нападнаха Тодор Батков, наричайки го “Бай Ганьо и Поп Кръстьо”.

“Ние нямаме конфликт с “Левски”, някои път нервите и емоциите ескалират. Аз не мога да коментирам действията на клуба, защото съм само основен спонсор и акционер. Колегите, които са се чувствали обидни, са направили една декларация, която донякъде е в позицията на Лудогорец, че винаги защитава своите интереси и име. Относно тона и хумора в нея може да имам някакви коментари, но не е сега моментът”, заяви Домусчиев.

“Ако ви е правило впечатление, винаги г-н батков съм го канил и е бил на “Лудогорец арена”, но мисля, че на “Герена” не бях поканен през пролетта”, коментира още босът на Лудогорец.

Домусчиев говори и за предстоящото дерби между ЦСКА и “Левски”: “Логично бих се радвал на победа на ЦСКА, защото може да ни даде предимство пред “Левски”, но ние гостуваме на “Ботев” (Враца), който бележи сериозен прогрес в последните кръгове. Ние си гледаме нашия мач, а за дербито – за съжаление няма да съм в България и няма да го гледам. Ако бях тук, щях да го наблюдавам на живо.”/БЛИЦ