Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е обнадежден от жребия за плейофите на Шампионската лига. Разградчани ще се изправят срещу Стяуа, първият мач е в Букурещ на 19 или 20 август, а реваншът ще бъде на Националния стадион "Васил Левски" - на 26 или 27 август.

„Надявам се, че приказката за Лудата гора ще е доста дълга. Битката срещу Стяуа ще е такава, каквато водихме и миналата година и срещу Базел. Шансовете са 50 на 50. Стяуа е добър отбор с опит в европейските турнири. Пореден балкански гранд, който ни се пада. Трябва да подходим с респект към този мач. При всички положения срещу всеки съперник ние сме длъжни да се борим и да опитаме да влезем в Шампионската лига. Независимо от съперника, не мислим за нещо различно. Концепцията на отбора ви е известна - играем нападателно и за победа. Никога не сме играли затворено и не сме правили тънки сметки. Промяната в урните я отчитам като „всяко зло за добро“. Ако бяхме поставени, имаше съперници, които нито ги познаваме, нито им знаем стила на игра. Единственото съжалявам, че не ни се падна БАТЕ Борисов, защото считам, че са по-слаби от Стяуа“, каза Домусчиев пред "Дарик".

„Харесаха ми определени моменти от мача срещу Партизан. Надявам се треньорите да направят така, че да сме в оптимална форма за мача със Стяуа. Както играхме първите 20 минути с Партизан, искам да играем 90 срещу Стяуа“, допълни босът на Лудогорец.