Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев, който е и член на Изпълкома на БФС, критикува остро Любослав Пенев след резила - равенството 1:1 с Малта в София.

"Изключително слаб мач за нашия отбор. Не съм гледал коментарите на треньори и играчите след срещата, но за мен лично, за човек, който не е играл професионален футбол, смятам, че това е много слаб мач. Досега не се изказвах и не си казвах мнението, но ще ви кажа, че на заседанието на Изпълкома настоях да сменим треньора. Колегите могат да потвърдят думите ми. Мнението ми пред Изпълкома беше, че още след мачовете с Хърватия и Норвегия трябваше да сменим Пенев. Излязох прав. Този отбор няма лице", коментира Домусчиев пред микрофона на БНТ на стадион "Васил Левски".

"Казах и на Боби, и на Данчо Лечков и Сираков, че този отбор няма лице. Ако някой в България може да ми каже какъв е стилът на игра на този отбор, нека да заповяда. Аз съм завършил икономика, не съм играл професионален футбол, но така ги виждам нещата", добави недоволният Домусчиев, който за пореден път критикува Любослав Пенев.

"Треньорският щаб е виновен", завърши босът на Лудогорец.

Нашата група "Н" за европейските квалификации