Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев също даде мнение по развихрилия се скандал с арестите в нашия футбол. Босът категорично отрече информациите, че някога е премирал трети отбор срещу пряк конкурент за титлата. Естествено, че се визираше Марек.

"Не съм премирал Марек. Ако говорим за премиране, първото е от страна на Стойне Манолов. Не може един отбор цял месец да е в хотела ти, това е все едно съдиите от УЕФА да ги поканим един месец предварително и да спят в някой наш хотел за наша сметка със семействата си. Да си говорим реално. Вие ги разбирате логиките, разсъждавайте, призова Домусчиев. -

С ръка на сърцето казвам, че не сме премирали някога някой друг отбор. Ако някой има излишни пари за даване, да си ги дава. За мен е важно да не се купуват мачове. А това, че някой по някакъв начин е намерил пари да си ги даде на отбора, за да излезе по-мотивиран, е добре за футбола. Първо, ако ние влизахме в уговорени мачове, нямаше да загубим точки срещу Славия. Венци ми е много добър приятел, все щяхме да се разберем, а ние губим редовно точки от тях. Нямаше да загубим точки от Хасково, нямаше да загубим точки от Берое, Локомотив (София) и т.н. Как можаха Локо да бият с 2:0 Марек в един здрав мач? Това е футболът.

Не се притеснявам, че може да има наш уговорен мач. Дай Боже да има списъци с такива уредени мачове и играчи, Лудогорец няма никакви притеснения. Ние никога не влизаме в комбинации, така че нека други се притесняват.
Относно арестите...Много е хубаво, че има арести. Тези хора, които си позволяват да играят черно тото, трябва да си платят. Това трябва да е предупреждение за всеки, който би се замислил да върши подобно нещо. Не съм запознат много с този казус, но това е много хубаво за българския футбол.

За мен беше очаквано, ама няма да ви казвам защо. Кой каквото иска да си говори, ние се стремим да се държим коректно и да казваме това, което мислим. Ние няма да прекаляваме с декларациите, да се надяваме, че така ще се държат и другите клубове. Повече трябва да показваме на терена, а по-малко да приказваме.

Говорихме си на футболна тема с президентите за терените и осветлението. Ще настояваме пред БФС от лятото да няма компромиси с качеството на терените и да има задължително осветление на всеки един стадион. Трябва да се направи нещо, иначе няма да има футбол в България.”