Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев нападна съдията Стефан Спасов, който в събота удари сериозно рамо на "Левски" в мача с Локомотив (София) на "Герена", спечелен от "сините" с 2:1. Успехът над "железничарите" изкачи "Левски" на върха в "А" група, а днес шампионите могат да си върнат лидерството. В 18:00 часа стартира срещата им с Локомотив (Пловдив).

"Пастата спаси "Левски". Виждате, че Локомотив (София) играе по-добре на хубав терен. Очаквах да бият "Левски", но за съжаление съдията реши мача", коментира Домусчиев.

"Левски" взе незаслужени три точки. Вярно, наш конкурент за титлата взе три точки, но е хубаво, че Съдийската комисия реагира бързо и правилно спрямо съдията. Такива рефери нямат място в българския футбол", добави босът на Лудогорец.

Благодетелят на разградския клуб заяви също така, че има информация, че конкурентен отбор е обещал страшно голяма сума на Локомотив (Пловдив), ако "смърфовете" днес вземат точка или три на "Лудогорец Арена".

"Казаха ми, че пловдивчани ще получат солидни премии, ако ни победят или завършат наравно с нас, но в това няма нищо лошо. Това си е част от играта. Даже може да помогне да стане по-хубав мач", коментира Домусчиев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ