Скандалният съдия Стефан Спасов привлече вниманието днес на "Герена. Реферът опорочи столичното дерби "Левски" - Локомотив (София), помагайки на "сините" да спечелят с 2:1. Пастата подслади живота на закъсалия отбор, борещ се за шампионската титла и Купата на България, след което обаче си получи заслуженото. Съдийската комисия към БФС моментално се събра на извънредно заседание, призна за изключително слабото му представяне в двубоя на "Герена" и го изхвърли от професионалния футбол.

Спасов помогна на "Левски" да поведе в резултата, отсъждайки спорна дузпа още в началото, която Базил Де Карвальо реализира за 1:0. В 23-ата минута реферът от Перник изгони Том от състава на гостите и още повече улесни задачата на "сините", а до края вдигна червен картон и на капитана на "железничарите" Александър Бранеков, както и на Рене Михелич от "Левски".

Предоставяме ви кадри от въпросните ситуации, като оставяме на вас сами да прецените доколко Пастата оплеска нещата на "Герена". Имате възможност да видите трите гола в мача:


szólj hozzá: ls-loko