Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде интервю пред медиите след спечелената четвърта поредна титла. Днес тимът победи Локомотив София с 4:1 и си подпечата трофея предсрочно. Преди двубоя премиерът Бойко Борисов, министри, както и Борислав Михайлов откриха новата трибуна "Моци" на стадион "Лудогорец Арена".

На въпрос, коя титла е най-сладка, Домусчиев каза: "Миналата, тази не ми е сладка. От тук нататък пета титла. Иначе новият стадион също предстои, но не мога да ви кажа дали ще е догодина или не"

На въпрос, следите ли лицензирането на клубовете, босът каза: "Като член на Изпълкома опитвам да помогна всички да вземат лицензи. Искам да има много сериозна конкуренция. Без да се хваля, но правя всичко възможно и ЦСКА, и всички отбори да останат в "А" група."

Домусчиев говори и по повод скандала с Любослав Пенев: "Не коментирам хора, които не са ми на нивото. Имам си адвокати, които се занимават с моя имидж. Ако някой говори неверни неща, моите адвокати се грижат."

Ще има ли треньорска смяна в Лудогорец - "Не...засега, докато реша. Все още аз давам парите и все още аз решавам."

"Искам да изкажа специални благодарности на премиера и финансовия министър. Летели са с военен хеликоптер близо час и половина, за да дойдат да открият арената и да ни поздравят с годишнината. Не дойдоха за Цеца, а дойдоха да поздравят града, Лудогорец и това, което сме направили", завърши благодетелят на Лудогорец./БЛИЦ

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015