Един от собствениците на Лудогорец - Георги Домусчиев, не скри задоволството си след мача с Локо (Сф). Неговият тим спечели с 4:1 и завоюва четвърта поредна шампионска титла.

"Всички: община, строители, футболен клуб, се справихме перфектно. Качеството на тази трибуна е изключително добро и като качество и като визия и мисля, че си заслужава парите. По моите оценки инвестицията е по-малко отколкото струва реално.

Защо държавата инвестира само в Лудогорец, а не в бази и за другите клубове ли? Не мога да го разбера. Първо – като футболен клуб сме инвестирали много пари и ще инвестираме още 20 млн. Стадионът е общинска собственост, а не на Лудогорец и никога няма да си го занесем вкъщи с брат ми. Общината участва по проект, от който се раздаваха 500 милиона лева на всички общини с проекта „Лудогорец Арена” и инвестираха тези пари.

Съветвам и другите общини и другите отбори да се възползват от еврофондовете да си обновят базата. Лудогорец няма нито лев задължение към НАП и си е платил всички данъци. Знаете каква е ситуацията в другите клубове и колко милиона дължат. Нормално е когато си внесъл много пари в хазната, държавата да върне няколко в инфраструктура, не трансфери, заплати и други такива, пряко свързани с футбола, заяви босът.

- Определено би било добре българското първенство да бъде по-силно. Просто нека не забравяме ,че живеем в България, където финансовите възможности са малко, спонсорите са малко. Футболът и у нас е бизнес, както навсякъде. но трудно можем да се конкурираме с големите първенства с малки средства. Следващата ни цел е сектор „В”.


Купа на България - сезон 2014/2015

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите