ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев говори в предаването “Зона Спорт” на
bTV Action и по темата за възможността да застане начело на ЦСКА. Бизнесменът разкри, че не се страхува от предизвикателства, но има и пречки, които го спират да вземе "червените".
 
“От предизвикателства не ме е страх. Мисля, че съм го доказал. Лудогорец беше голямо предизвикателство. Помните какво беше преди ние да отидем в Разград. Играчите тренираха на една поляна близо до реката. Когато валеше дъжд, попиваха водата от локвите с гъби, за да може да се играе. За предизвикателство като ЦСКА - става дума за нещо различно. Първо трябва да зарежа всичко, което съм направил до момента в Разград. Никой не зарязва детето, което е отгледал. Закупуването на клуба е скъпо удоволствие", коментира Домусчиев.

"Преди да започнеш да правиш нещо, трябва да покриеш много стари задължения. След това там трябва да започна отначало. Друг проблем е публиката на ЦСКА. Няма президент на клуба, срещу когото тя да не е била против, да не е издигала плакати и да не е скандирала срещу него. В случая може би е по-добре пръв на село, отколкото последен в града”, каза още босът на Лудогорец.