Георги Домусчиев - един от собствениците на Лудогорец, даде дълго интервю след победата с 1:0 срещу "Левски" в дербито на 21 кръг на "А" група.

Домусчиев коментира бъдещето на треньора Георги Дерменджиев: "Няма да бъде сменян като треньор. Като завърши сезона в зависимост от това какви са резултатите, как е играл отборът, тогава може да се говори евентуално за смяна, ако има провал. Дерменджиев вкара отбора в Шампионската лига, взехме първи точки - победа и равен, тъй че не подлежи на смяна. Още повече, че отборът играе добре. Днес видяхте, че Левски нямаше голово положение пред вратата. Не смятам, че мястото на Георги Дерменджиев е застрашено по някакъв начин."

"Лудогорец винаги е играл да бъде шампион. Дали сме фаворити или не - вие ще кажете. Има още много мачове, тепърва започват плейофите. А и имаме тежко гостуване на Славия. Надяваме се да подобряваме формата и да си вкарваме положенията", допълни шефът.

На въпрос, имаше ли напрежение в отбора преди днешния мач, Домусчиев отговори: "Не видях отвън, но при положение, чи си имал загуба предишния кръг и на всяка цена гониш победата... Радващо е, че се справиха."

На въпрос, ще отговори ли на Батков и Томов, Георги Домусчиев заяви: "Не смятам да падам на тяхното ниво и на това, което приказват. Това са пълни глупости. Днес да видяхте нещо, което е помогнало на Лудогорец?! Не. Да видяхте при какви условия се провежда мачът. Погледнете при какви условия се провеждат мачовете в другите клубове. Вместо да се опитват как да преведат Лудогорец на тяхното ниво да се опитват да ни стигнат. Защото в България сме много добри на това, който изплува малко от казана, да го върнем обратно."

Домусчиев допълни в края на изказването си: "Ние играем всеки мач за победа, всеки се хвърля срещу нас. Доста съмнителни мачове изиграха и Левски, и ЦСКА. Не видях да има коментари на тази тема. Вие ги кажете, а не аз."

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015