Капитанът на Литекс Симеон Славчев отвърна на Лудогорец, след като от разградския клуб скочиха на "оранжевите", обвинявайки ги в груба игра в дербито на 28-ия кръг, което шампионите спечелиха с 3:0 и поведоха в "А" група.

"Какво искат? Това е мъжки спорт, и аз имам рани по краката. Ние сме мъже, а не гимнастички", отвърна на разградчани Симеон Славчев.

"Все пак е "А" група, играе се твърдо, на предела на възможностите. Не знам защо имат толкова претенции и ни обвиняват", продължи талантът, който съжалява, че Литекс не повтори случилото се в предишното гостуване в Разград - победата с 4:2.
 
"Мач с мач не си прилича. Ние бихме тогава, сега те ни бият, футболът затова е интересна игра. Ще си вземем поука. Всяка загуба може да се счита като победа за следващия мач. Ако ни паднат пак, няма да се посвеним да ги победим", закани се на съперника Симеон Славчев.
 
"Има още мачове, и те ще губят точки, надявам се ние да не губим, защото те са ни пряк конкурент за титлата", добави 20-годишният национал.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ