Треньорът на Левски Ратко Достанич определи като лъжливи информациите, че Лацио ще излезе без голяма част от титулярите си. Италианският тим гостува на "сините" утре от 20:00 часа на "Герена" в мач от Група "G" на Лига Европа.

"Мен никой не може да ме заблуди. Много добре знам, че не е вярно това, което се говори и пише за Лацио. Знам, че имат проблеми - един наказан и Хулио Крус, който е контузен. Но те правят всичко възможно да го вдигнат на крака и той може да излезе срещу нас. Със сигурност обаче те ще бъдат с най-доброто, с което разполагат и ще се стремят да ни бият на всяка цена. Тяхната цел е да излязат задължително от групата и съм убеден, че ще играят с титулярите", каза Достанич на традиционната си пресконференция.

Наставникът на "сините" е притеснен от това, че много от играчите му се оплакват от различни контузии. "Имаме много проблеми с контузени играчи. Ще направя промени в състава в сравнение с двубоя с Черноморец. Все още обаче не мога да кажа стартовия състав", коментира Достанич.

"Намираме се в много трудно положение и трябва да излезем от него с победа. Ще ни бъде много трудно срещу този труден съперник. Сигурен съм, че Лацио ще излезе на терена с най-доброто, с което разполага. Те няма да подценят мача", каза още Достанич. /БЛИЦ