Децата на "Левски" (набор 2004) с треньор Веселин Сърбаков взеха участие в най-силния и престижен турнир в Европа - „Cordial Cup“. В надпреварата се включиха 179 отбора от пет континента - Азия, Африка, Южна Америка, Северна Америка и Европа. Турнирът се проведе в Кицбюел (Австрия).

Талантите на "Левски" се представиха достойно в турнира на U11 (до 11-годишна възраст), като записаха 4 победи, 2 равенства и 2 загуби. В решаващия мач за класиране в Топ 12 "сините" загубиха от победителя в турнира Мюнхен 1860.

Треньори и футболисти имаха възможност на живо да наблюдават играта на водещи школи в Европа като Байерн, Аякс, Леверкузен, Ювентус, Динамо (Загреб) и др.

Участието в турнира се осъществи с помощта на Тръст „Синя България“.

В друг международен турнир в гр. Дортмунд, участваха и децата (набор 2006). Възпитаниците на треньора Мартин Любенов попаднаха в най-трудната група в компанията на Кьолн, Хановер, Оберхаузен, Санкт Паули, Ханза Рощок и Дуисбург - отбори от първа и втора Бундеслига. И ако първия ден малките левскари изпитваха трудности с формата на турнира Футбол 7 (в България тази възраст играе Футбол 5) и интензивността на мачовете (по 6 на ден), то втория ден показаха израстване и заслужено спечелиха симпатиите на зрители и отбори. Постигнаха победи над Ханза и Франкфурт и завършиха наравно с Дуисбург, Фортуна Кьолн и Хановер.