Tреньорът на Пирин Христо Янев беше много щастлив след победата с 1:0 над Лудогорец в Разград. Интервюто му след двубоя от 22-ия кръг на Еfbet Лига започна с благодарности към доцент Атанас Мангъров и екипа му. От думите на Янев стана ясно, че дъщеря му Ема е била в Инфекциозна болница, но вече е изписана.

"Преди да започна да говоря за мача искам да кажа нещо. Ема Янева, ти си герой, много те обичам! Радвам се, че си добре и си вкъщи. Искам да поздравя доц. Мангъров и целият екип на болницата му за човещината, която проявяват, и за професионализма, който имат не само към моята дъщеря, а към всички пациенти в Инфекциозна болница", каза Янев.

"Днес моите момчета бяха почти перфектни. Направиха нещо, което надхвърля всички очаквания, дори и моите. И само по този начин можем да се спасим, като ще се борим за мястото си в Първа лига“, коментира наставникът на Пирин.

„Много неща коригирахме по време на мача. Всички изпълниха перфектно плана, който имаме. Те се стараят с всички възможни средства на терена да изпълняват това, което искаме от тях. Извинявам се на ръководството на Лудогорец, ако има нещо - за реакциите по време на мача, но ние страдаме и се борим. В повечето срещи играем с трима в средата, но днес променихме нещата. Пуснахме футболисти от школата на по 16-17 години. С това разполагаме и с това се борим. Чисто спортно-технически светлината е тук - в съблекалнята. Шапки долу пред момчетата", добави Янев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 


*Снимка: Антон Узунов/Startphoto.bg