Треньорът на Локомотив (София) Драгомир Окука се усъмни в договорка между Берое и Левски. Както е известно, вчера "сините" победиха с 3:1 на стадиона под Аязмото.

"Шест кръга преди края на първенството, боя се, че започнаха да се случват някои неща в българския футбол. А това не е добро за него", заяви Окука.

"Именно заради това сега е много трудно да се правят сметки. Не се знае колко точки са ни нужни за спечелването на титлата или за участие в Лига Европа. Имаме доста тежка програма. Но същото се отнася и за Литекс и ЦСКА. Ние играем във всеки мач за победа, но същото може да се каже и за отборите, които излизат срещу нас. Много е трудно да се прогнозира", продължи Окука на днешната си пресконференция.

Той бе попитан кои са тези нередни неща, които се случват шест кръга преди края на първенството и са лоши за българския футбол.

"Вчерашната реакция на полувремето на мача в Стара Загора, където присъстваха 10 000 души и започнаха да си тръгват. Всякакви допълнителни коментари са излишни. Публиката никой не може да я излъже. Дали са сто, хиляда или десет хиляди, никой не може да излъже феновете", каза още треньорът на Локо (Сф). /БЛИЦ